Сузана Радановић запалила свијећу за Давида: Не знам гдје је Давор

N1
Сузана Радановић запалила свијећу за Давида: Не знам гдје је Давор

Бањалука - Сузана Радановић, мајка убијеног Давида Драгичевића, у храму Христа Спаситеља у Бањалуци запалила је свијећу за Давида, а како је рекла на окупљање није никога позвала, јер је полиција забранила скупове.

Она је рекла да не зна гдје се налази Давор Драгичевић за којим полиција трага.

"Нисам се чула, не знам ниша, апсолутно ништа. Синоћ сам чула да је ухапшен, учинило ми се да је он од неког момка, касније су ми рекли да није он. Чула сам, људи долазе са разним информацијама. Чула сам да је ухапшен. Звали смо СУП гдје су рекли да тамо њега нема. Ја даље ништа не знам, да ли је ухапшен, да ли се крије, гдје је и шта је... Добијам информације са милион страна, не знам коме да вјерујем", казала је Сузана окупљеним новинарима у Бањалуци, преноси телевизија "Н1".

Због учесталог нарушавања јавног реда и мира, вршења кривичних дјела, спречавања нормалног одвијања саобраћаја те непоштовања Закона о јавном окупљању РС, сва будућа јавна окупљања групе ''Правда за Давида'' ће бити спријечена и прекинута у складу са Законом о јавном окупљању РС, а учесници таквог јавног окупљања ће бити санкционисани у складу са законом - саопштено је раније из Полицијске управе Бањалука.

"Ја сам дошла да запалим свијеће за своје дијете. Ово није окупљање. Окупљање су забранили. Никога нисам звала", навела је Сузана Радановић.

Надлежне градске службе отказале су претходно најављене новогодишње културно-забавне манифестације. У исто вријеме, бањалучка полиција потврдила је да, након синоћњих догађаја у Бањалуци, трага за пет особа, због сумње да су починил кривична дјела и прекршаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана