Сутра умјерено облачно, уз слабу кишу понегдје

Срна
Сутра умјерено облачно, уз слабу кишу понегдје

Бањалука - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити умјерено облачно вријеме уз слабу кишу понегдје.

Ујутро ће бити претежно облачно и суво вријеме, а само на крајњем сјеверу понегдје је могућа киша, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Током дана и поподне задржаће се промјенљиво до претежно облачно вријеме, али ће бити углавном суво, осим понегдје на истоку и у котлинским предјелима, гдје густа облачност може донијети слабу кишу.

Јутарња температура ваздуха од нула до пет, на југу око седам степени, у планинама на истоку са слабим мразем, до минус три, а највиша дневна од пет до 10, на сјеверу и југу понегдје и степен два виша, у планинама до три степена.

Из Федералног хидрометеоролошког завода саопштено је да ће вјетар бити слаб, јужног смјера.

У Републици Српској и ФБиХ данас је умјерено до потпуно облачно, у већини крајева и суво, понегдје са кратким сунчаним интервалима. Вјетар слаб до умјерен јужни и југозападни.

Температура у 13.00 часова: Бјелашница минус један, Чемерно два, Гацко, Рудо, Иван Седло четири, Вишеград и Невесиње пет, Добој, Нови Град и Ливно шест, 6, Србац, Хан Пијесак и Тузла седам, Билећа, Мраковица, Фоча, Соколац и Сребреница осам, Брчко, Бугојно, Мостар, Приједор, Широки Бријег, Требиње и Зворник девет, Шипово 10, Мркоњић Град, Сарајево 11, Бијељина и Сански Мост 12, Бањалука, Крупа на Уни, Рибник, Бихаћ и Градачац 13, Неум 14 степени.

У понедјељак, 24. децембра, јутро ће бити промјенљиво до претежно облачно и суво, уз могућност слабе краткотрајне кише понегдје, а током дана очекује се јаче наоблачење које ће донијети слабе падавине - од росуље па до провејавања снијега.

Јутарња температура два до седам, на планинама до минус један, а највиша дневна од пет до 10, на сјеверу и југу понегдје и степен два виша, у планинама до три степена.

У уторак, 25. децембра, ујутро претежно облачно на сјеверу, на планинама на истоку слаб снијег, а на југу киша. Током пријеподнева престанак падавина и дјелимично разведравање, па ће бити и сунчаних интервала.

Јутарња температура ваздуха од минус један до пет, на планинама минус три, а највиша дневна од један до седам, на планинама око нула степени.

У сриједу, 26. децембра, јутро умјерено облачно, суво и хладно у већини крајева, а током дана ће доћи до разведравања уз доста сунчаних интервала.

Јутарња температура од минус три до један, на планинама око минус шест, а највиша дневна од један до шест, на планинама око минус три степена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана