Сутра суво, у уторак јачи снијег

 Сутра суво, у уторак јачи снијег 11.02.2018 12:08 | Срна

Бањалука - У Републици Српској данас и сутра ће бити суво и хладно, а у ноћи на уторак, 13. фебруара, очекује јачи снијег, уз формирање сњежног покривача, док се крајем седмице очекује разведравање уз све хладније вријеме, речено је Срни у Хидрометеоролошком заводу Републике Српске.

Данас ће бити облачно вријеме уз слаб снијег током пријеподнева, док ће увече и у ноћи доћи до разведравања уз захлађење, те се највиша дневна температура ваздуха очекује од нула до пет степени Целзијусових.


Сутра ујутру се очекује мраз, током дана сунчани периоди уз наоблачење, док се увече и у ноћи очекује јачи снијег, уз брзи пораст сњежног покривача, те ће током ноћи и до уторка, 13. фебруара, ујутру јачи снијег захватити већину предјела.

Јутарња температура ваздуха кретаће се од минус шест до минус два степена Целзијусова, а највиша дневна од три до осам степени.

Снијег ће у уторак наставити да пада уз брзи пораст сњежног покривача, док се на југу очекује јача киша. Снијег ће бити јачи у првом дијелу дана, а поподне и увече падавине постепено слабе.

Јутарња температура ваздуха очекује се од минус четири до један степен Целзијусов, а највиша дневна од минус један до три степена, а у вишим предјелима од минус три.

У сриједу, 14. фебруара, пријеподне ће бити облачно вријеме уз слаб снијег, који постепено слаби и од средине дана биће све више сувог времена уз провијавање слабог снијега само понегдје.

Јутарња температура ваздуха очекује се од минус три до нула степени Целзијусових, док највиша дневна од минус два до три степена, а у вишим предјелима од минус четири.

Облачно и претежно суво вријеме очекује се у четвртак, 15. фебруара, док ће увече доћи до разведравања, уз све хладије време.

Јутарња температура ваздуха кретаће се од минус шест до минус два тепена Целзијусова, а највиша дневна од минус два до два степена, у вишим предјелима од минус четири.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица