Sutra pretežno oblačno

Srna
Sutra pretežno oblačno

Sarajevo - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno oblačno sa sunčanim intervalima, ali i povremenom kišom, koja će više padati od jugozapada ka jugu, saopštili su meteorolozi.

Ujutro i prijepodne na sjeveru će biti suvo uz djelimično razvedravanje, dok će se magla zadržati u kotlinama i oko rijeka, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.


U popodnevnim i večernjim časovima u većini krajeva doći će do novog naoblačenja, uz povremenu i mjestimično slabu kišu. Na planinama je moguć slab snijeg.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, duvaće umjeren vjetar, uz najvišu dnevnu temperaturu od šest do 13 stepeni Celzijusovih.

U BiH je danas oblačno sa kišom, na planinama sa snijegom.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva, Srbac, Banjaluka, Bihać i Sanski Most dva, Prijedor tri, Mrakovica, Brčko i Doboj četiri, Ribnik i Gradačac pet, Gacko, Nevesinje i Tuzla šest, Han Pijesak, Kalinovik, Ivan sedlo, Livno i Zvornik sedam, Mrkonjić Grad osam, Bileća devet, Grude, Široki Brijeg, Višegrad i Trebinje 10, Šipovo, Bugojno, Sarajevo, Stolac i Zenica 11, Mostar 12, Rudo i Jajce 13, Foča 14, te Srebrenica 15 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana