Сутра претежно облачно

Срна
Сутра претежно облачно

Сарајево - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно облачно са сунчаним интервалима, али и повременом кишом, која ће више падати од југозапада ка југу, саопштили су метеоролози.

Ујутро и пријеподне на сјеверу ће бити суво уз дјелимично разведравање, док ће се магла задржати у котлинама и око ријека, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.


У поподневним и вечерњим часовима у већини крајева доћи ће до новог наоблачења, уз повремену и мјестимично слабу кишу. На планинама је могућ слаб снијег.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, дуваће умјерен вјетар, уз највишу дневну температуру од шест до 13 степени Целзијусових.

У БиХ је данас облачно са кишом, на планинама са снијегом.

Температура у 13.00 часова: Бјелашница минус два, Србац, Бањалука, Бихаћ и Сански Мост два, Приједор три, Мраковица, Брчко и Добој четири, Рибник и Градачац пет, Гацко, Невесиње и Тузла шест, Хан Пијесак, Калиновик, Иван седло, Ливно и Зворник седам, Мркоњић Град осам, Билећа девет, Груде, Широки Бријег, Вишеград и Требиње 10, Шипово, Бугојно, Сарајево, Столац и Зеница 11, Мостар 12, Рудо и Јајце 13, Фоча 14, те Сребреница 15 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана