Сутра облачно са снијегом

Срна
Сутра облачно са снијегом

Сарајево - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује облачно и прохладно вријеме са снијегом у већини крајева и умјереном кишом у нижим предјелима Херцеговине.

Доћи ће до повећања сњежног покривача, посебно у централном планинском појасу, а на југу обилнија киша, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У ноћи се очекује облачно вријеме са снијегом у већини предјела, на југу са кишом, а у централним предјелима и на истоку осим снијега могућа је киша која ће ледити при тлу.

Највиша дневна температура износиће од минус један до пет, на југу до девет степени Целзијусових, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар на сјеверу, у јужној половини земље умјерен јужни, а у планинама Херцеговине појачан јужни и југоисточни.

Температура у 13.00 часова: Бјелашница минус четири, Хан Пијесак минус три, Дринић минус два, Мркоњић Град минус један, Рибник нула, Сарајево, Чемерно и Сребреница један, Гацко и Невесиње два, Мостар и Фоча три, Билећа и Требиње шест, те Неум десет Целзијусових степени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана