Сутра облачно са снијегом

Срна
Сутра облачно са снијегом

Сарајево - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује облачно са мјестимичним снијегом у већини предјела, уз највишу дневну температуру ваздуха од минус пет до три степена Целзијусова.

Ујутро и током дана биће облачно са снијегом, који ће највише падати у источним крајевима и на планинама, док се у нижим предјелима очекује ново формирање сњежног покривача, а у брдовитим и планинским крајевима његово повећање.

На крајњем југу биће промјенљиво облачно и без падавина, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, у западним подручјима на моменте и појачан сјеверног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус девет, Чемерно и Рудо минус четири, Фоча и Иван седло минус два, Шипово и Србац минус један, Гацко, Хан Пијесак и Сребреница нула, Ливно, Сарајево и Соколац један степен Целзијусов.

У Приједору и Бугојну измјерена су два степена, у Бијељини, Грудама, Неуму и Требињу три, Мостару и Зеници четири, Брчком, Добоју, Широком Бријегу и Мркоњић Граду пет, Санском Мосту и Тузли шест, Рибнику седам, Бањалуци, те Бихаћу и Градачцу осам степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана