Странка праведне политике о октобарским изборима

Г. М.
Странка праведне политике о октобарским изборима

БАЊАЛУКА - Странка праведне политике (СПП) неће уступати своја мјеста за чланове бирачких одбора ниједној партији, нити улазити у коалиције, већ ће послати своје чланове на сва мјеста која су јој жребањем додијељена, а у складу са законом.

Та одлука донесена је на састанку предсједника СПП-а и кандидата те странке за предсједника РС Драгомира Јовичића и кандидата СПП-а за члана Предсједништва БиХ Горана Змијањца са свим носиоцима листа странке за посланике у Народној скупштини РС и Парламенту БиХ.

- Државни апарат је у огромној мјери корумпиран и СПП не жели и не може да буде дио те приче. Зато излазимо на изборе самостално - саопштено је у петак у СПП-у.

У тој странци сматрају да је објављивање података из имовинских картона кандидата за највише функције трагикомично јер, истичу, "свима је јасно да водећи политичари имају више имовине него што су је легалним приходима могли стећи". СПП захтијева да порески органи утврде да ли је имовина политичара стечена легално.

СПП изјаву независног кандидата за члана Предсједништва БиХ Мустафе Церића да ће БиХ наводно поново тужити Србију сматра предизборном флоскулом.

- То је плод друштвене патологије која има коријене и у узроцима грађанског рата у БиХ, чији су инспиратори, организатори и узрочници људи попут Церића - стоји у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана