Списак лијекова и термини прегледа на длану

Д. С.
Списак лијекова и термини прегледа на длану

Бањалука - Становницима Српске од јуче је доступна нова, функционалнија и модернија верзија андроид апликације Фонда здравственог осигурања РС, која омогућава још брже и једноставније информисање јавности о обавезном здравственом осигурању.

Становници Српске путем интернет странице и андроид апликације одраније могу провјерити статус здравственог осигурања, као и термин прегледа за МР и ЦТ.

- Корисницима наше апликације сада је омогућена и претрага лијекова који се издају на рецепт, као и инфо контакти путем којих осигураници могу да се информишу о свим питањима из обавезног здравственог осигурања - објаснили су у Фонду.

Додали су да свакодневно настоје да унапређују комуникацију, како са становницима Српске, тако и са пословним партнерима, а с циљем што бољег информисања, првенствено осигураника о њиховим правима, али и што транспарентнијег рада Фонда.

- Све битне информације из обавезног здравственог осигурања доступне су на нашој интернет страници, са које је могуће преузети и нову апликацију, а јавност, такође, информишемо и путем друштвених мрежа - истакли су у Фонду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана