Соколовић: На Јахорини пада снијег, очекују се обилне сњежне падавине

Срна
Соколовић: На Јахорини пада снијег, очекују се обилне сњежне падавине

Јахорина - На Јахорини је почео да пада снијег, температура ваздуха је нула степени Целзијусових, а према прогнозама, висина сњежног покривача могла би наредних дана да достигне и 30 центиметара, рекао је Срни руководилац маркетинга и продаје у Олимпијском центру "Јахорина" Драган Соколовић.

Међутим, у овом тренутку снијег на Јахорини и није баш добродошао, јер особље Олимпијског центра проводи финалне активности на плану уређења скијалишта и припрема за почетак ски-сезоне, рекао је Соколовић.

"Тренутно се на Јахорини одвија низ семинара, од којих издвајамо велики међународни научни пољопривредни симпозијум жАгросим 2014ж који организује Пољопривредни факултет у Источном Сарајеву, и који је окупио учеснике из више од 50 држава", нагласио је Соколовић.

Он је истакао да је Олипмијски центар "Јахорина" завршио кампању замјене ски-пасова власницима од прошле године и да је тренутно у току претпродаја ски-паса у предсезони по повољнијим цијенама.

"Умјесто 700 КМ, колико кошта сезонски ски-пас, његова цијена ће до 1. децембра коштати 450 КМ за одрасле, а за дјецу 270 КМ. Ове године имамо и нови производ, а то је сезонски ски-пас за радне дане, од понедјељка до петка, који ће имати прихватљиву цијену, за одрасле је то 250, а за дјецу 170 КМ", прецизирао је Соколовић.

Он је најавио маркетиншку кампању у вези са предстојећом организацијом манифестације под радним називом "Јахорина сноу фестивал", која би требало да буде одржана од 12. до 14. децембра.

"У дане 12. и 13. децембра организоваћемо бесплатно скијање за све посјетиоце наше олимпијске љепотице, а смјештај у хотелу 'Бистрица', односно ноћење са доручком, износиће свега 30 КМ. Наравно, припремићемо и богат музичко-забавни програм у вечерњим часовима", најавио је Соколовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана