Селак: Подршка Додику и Цвијановићевој

Срна
Селак: Подршка Додику и Цвијановићевој

Бањалука - Предсједник Градског одбора СП-а Бањалука Горан Селак изјавио је данас да ова политичка партија подржава кандидатуре лидера СНСД-а Милорада Додика за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске и потпредсједника те странке Жељке Цвијановић за предсједника Српске.

“Сматрамо да су Додик и Цвијановићева најбољи избор наше коалиције. У овом моменту Републику Српску на нивоу БиХ може да представља једино Додик”, рекао је новинарима Селак, након састанка са потпредсједником СНСД-а Жељком Цвијановић.


Цвијановићева је истакла да је одлична сарадња СНСД-а и СП-а, што ће бити довољно за велику побједу на предстојећим изборима.

“Чинимо коалицију која 20 година успјешно функционише у Републици Српској. Наши разговори се односе и на одређене активности које ћемо спроводити до општих избора”, рекла је Цвијановићева.

Она је изразила захвалност што има подршку СП-а.

“Бањалука је језгро и срце наше велике побједе на предстојећим општим изборима. Имаћемо заједничке наступе са којих ћемо послати добре поруке. Заједно смо у коалициној Влади, што је довољно да знамо да можемо тимски да наступамо и побиједимо”, додала је Цвијановићева.

Састанку је присуствовао и функционер СНСД-а Зоран Тегелтија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана