Šansa za posao tokom ljeta

A. J. R.
Šansa za posao tokom ljeta

Banjaluka - Lider u organizaciji turističkih animacija i manifestacija "Samarkanda", koja dvije decenije posluje u Italiji i Hrvatskoj, narednog mjeseca stiže u RS i BiH u potrazi za radnicima tokom ljetne sezone.

Predstavnici "Samarkande" sa zainteresovanim kandidatima u Banjaluci će razgovarati 13. marta, dok će 14. i 15. marta svoju ponudu iznijeti radnicima u Sarajevu. 

Ističu da su im za rad u najvećim turističkim destinacijama širom svijeta tokom predstojećeg ljeta potrebni animatori za rad sa djecom, hostese, promotorke, fitnes instruktori, plesači, koreografi, scenografi, di-džejevi, veb reporteri, animatori za sportske aktivnosti, te instruktori za plivanje, jedrenje, fudbal i druge sportove.

- Zainteresovanim kandidatima nudimo zaposlenje u periodu od dva do šest mjeseci i to u turističkim naseljima visokog kvaliteta u Hrvatskoj, ali i na destinacijama širom svijeta. Osim zagarantovane plate i osiguranja radnicima će biti obezbijeđene i besplatne edukacije, a tokom sezone svi animatori imaće  smještaj na bazi punog pansiona, te radni materijal i uniformu - navedeno je u konkursu. Zainteresovani se mogu prijaviti na veb stranici www.samarcanda.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana