Шанса за бесплатно путовање у Кину

А. Ј. Р.
Шанса за бесплатно путовање у Кину

Бањалука - Млади из РС и БиХ имају прилику да неколико мјесеци бесплатно бораве у Кини захваљујући пројекту “Поход на исток”.

Путовање у ову далеку земљу организује Центар за афирмацију и културу из Бањалуке, а циљ пројекта је да се младима са простора Балкана пружи прилика да се упознају са начином живота у Кини, обогате животно искуство, стекну нова познанства и науче још један страни језик. Тако оне који се одлуче на ову авантуру очекује посјета милионским градовима, упознавање кинеске културе старе 5.000 година, учење мандаринског језика, али и конзумација кинеских специјалитета. 

- Кроз пројекат “Поход на исток” млади у Кини могу остати три, шест, девет или 12 мјесеци. Сви посјетиоци добијају бесплатан смештај и храну у кинеској породици, мјесечну стипендију, бесплатан курс мандаринског и бонус по завршетку програма - наведено је у позиву овог центра.

Пријавити се могу кандидати између 20 и 29 година који су завршили средњу школу или факултет и који добро знају енглески језик. 

- Дужност кандидата током боравка у Кини је да се дружи и разговара са најмлађим члановима породице у којој су смјештени, и то искључиво на енглеском језику. Током трајања пројекта строго је забрањено обављање било каквог додатног посла - стоји у позиву. Градови у којима млади могу отпутовати су Пекинг, Шангај, Шенжен, Ћингдао и Хангџоу, а пријаве су отворене цијеле године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана