SPP osnovao odbor u Čelincu

V. K.
SPP osnovao odbor u Čelincu

Čelinac - Za predsjednika Opštinskog odbora Stranke pravedne politike u Čelincu izabran je Žarko Tešić.

- Ovo je važan trenutak za stranku jer se rađa novi izdanak u Čelincu, čime pravednjaci jasno pokazuju snagu, spremnost, opredijeljenost, ali i sposobnost da donose nužne promjene u društvo, od kojih zavisi napredak i budućnost naše RS - rekao je lider SPP-a Dragomir Jovičić.

Dragomir Keserović, nosilac liste za parlament RS, istakao je da je nepravedno da Čelinac bude nerazvijen i izopšten iz svih važnijih događaja.

Kako je rekao, zbog toga će SPP predložiti novi zakon o teritorijalnoj organizaciji Republike i zakon o glavnom gradu kojim će Čelinac, ali i još neka mjesta poput Trna ili velika naselja u Banjaluci postati gradske opštine, jer bi tako bila smanjena i administracija.

Iz te stranke poručuju da izbori koji se održavaju u oktobru nisu sudbonosni, kako to ističu stranke koje naizmjenično upravljaju Republikom već 24 godine.

- Izbori su svakako važni, jer se nalazimo u prelomnom trenutku u kojem svi zajedno treba da donesemo odluku hoćemo li stvoriti uslove za pravedniju i bolju RS ili ćemo se i dalje samo nadati - ističu u SPP-u.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana