СПП основао одбор у Челинцу

В. К.
СПП основао одбор у Челинцу

Челинац - За предсједника Општинског одбора Странке праведне политике у Челинцу изабран је Жарко Тешић.

- Ово је важан тренутак за странку јер се рађа нови изданак у Челинцу, чиме праведњаци јасно показују снагу, спремност, опредијељеност, али и способност да доносе нужне промјене у друштво, од којих зависи напредак и будућност наше РС - рекао је лидер СПП-а Драгомир Јовичић.

Драгомир Кесеровић, носилац листе за парламент РС, истакао је да је неправедно да Челинац буде неразвијен и изопштен из свих важнијих догађаја.

Како је рекао, због тога ће СПП предложити нови закон о територијалној организацији Републике и закон о главном граду којим ће Челинац, али и још нека мјеста попут Трна или велика насеља у Бањалуци постати градске општине, јер би тако била смањена и администрација.

Из те странке поручују да избори који се одржавају у октобру нису судбоносни, како то истичу странке које наизмјенично управљају Републиком већ 24 године.

- Избори су свакако важни, јер се налазимо у преломном тренутку у којем сви заједно треба да донесемо одлуку хоћемо ли створити услове за праведнију и бољу РС или ћемо се и даље само надати - истичу у СПП-у.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана