СПП: Здравствене картоне дати на увид јавности

В. К.
СПП: Здравствене картоне дати на увид јавности

Бањалука - Кандидат Странке праведне политике (СПП) за члана Предсједништва БиХ из РС Горан Змијањац рекао је јуче да је на адресу странке стигла анонимна пошта у којој је била медицинска документација једног од бошњачких кандидата за највишу функцију у БиХ.

Змијањац је, не говорећи о којем кандидату је ријеч, казао само да се ради о отпусном писму и дијагнози из једне психијатријске установе из Сарајева. Према подацима до којих је дошао СПП, 78 одсто грађана у РС занима психичко здравље кандидата за изборе. 

- Позивамо странке и њихове кандидате да, као што ће то да ураде кандидати наше странке ових дана, дају изјаву да њихови здравствени картони могу угледати свјетлост дана - рекао је Змијањац на јучерашњој конференцији за новинаре у Бањалуци.

Говорећи о предизборној реторици, Змијањац је нагласио да се стиче утисак да странке у РС користе националну реторику и "бомбастичне" изјаве, што је, како каже, контрапродуктивно.

Руководство СПП-а разговарало је у суботу са носиоцима листа странке за Парламент БиХ и Народну скупштину РС. Лидер странке и кандидат за предсједника РС Драгомир Јовичић рекао је да је састанак организован у склопу припрема за почетак кампање и да СПП очекује највећу подршку бирача који су ранијих година били неопредијељени.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана