SNSD najveća i najmoćnija politička organizacija

SNSD najveća i najmoćnija politička organizacija 03.03.2018 13:42 | Srna

Banjaluka - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da Škola novih lidera SNSD-a daje veliki doprinos sveukupnom političkom ambijentu koji ova stranka pokušava da izgradi u Republici Srpskoj.

"Taj ambijent treba da bude demokratski, fer i korektan, ali podrazumijeva i da se mora ratnički boriti za ideje do kraja i istrajati na njima, što je svakako najvažniji cilj svake politike", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.


Prije početka promocije druge generacije Škole novih lidera SNSD-a, Dodik je naglasio da je SNSD najveća i najmoćnija politička organizacija u Srpskoj u čijim je revidiranim spiskovima 186.000 članova, te su partija koja ima odgovornost za Republiku Srpsku.

Dodik je naveo da stranka njeguje ovakav vid organizovanja budućih lidera isključivo zato da bi pripremili i dodatno motivisali mlade ljude da se uključe u organizacioni život stranke.

"Škola novih lidera pokazuje veoma dobre rezultate. Svima njima čestitam zato što su prethodnih mjeseci na mnogim lokalitetima širom Srpske mogli da se suoče sa mnogim temama i spoznajama i vjerujem da je njihov rad od koristi", rekao je Dodik.

On je istakao da će SNSD nastaviti da radi sa svim generacijama, jer je veoma važno da se ovom vidu dodatnog specijalizovanja i obrazovanja posveti pažnja.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata /MSD/ Denis Šulić rekao je da je u rukovodstvo MSD od 17 članova njih 11 prošlo Školu novih lidera, što pokazuje da je taj projekat dobar i za organizaciju MSD-a i za SNSD.

"Siguran sam da će mladi ljudi koji su završili ovu školu, sutra kada se vrate u svoje opštinske i gradske odbora nastaviti dalje da rade na ideji SNSD-a i da obezbijede pobjedu stranke na izborima ove godine", poručio je Šulić.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica