SNSD Bijeljina: politička trgovina Vlade Simića

Srna
SNSD Bijeljina: politička trgovina Vlade Simića

Bijeljina - Stvarna pozadina posljednjih postupaka i izjava donedavnog predsjednika bijeljinskog Gradskog odbora SP-a Vlade Simića je politička trgovina u kojoj je finansijski profitirao ovaj, dojučerašnji ljuti protivnik politike SDS-a, a sada njegov veliki zaštitnik, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina.

"Samozvani borac za socijalnu pravdu sjetio se socijalne pravde nakon što je preko SP-a i koalicije sa SNSD-om na državni budžet zaposlio većinu svojih najodanijih i najmilijih", ističe se u saopštenju bijeljinskog SNSD-a.

U saopštenju se naglašava da je "u najmanju ruku licemjerno da Vlado Simić priča o socijalnoj pravdi i brizi za građane Republike Srpske".

"Želimo da skrenemo pažnju ovom samozvanom borcu za socijalnu pravdu da o SNSD-u prestane da priča neistine, jer ćemo biti primorani da o njemu pričamo istinu koja mu neće odgovarati", poručuju iz SNSD-a Bijeljina.

Gradski odbor SNSD-a Bijeljina poželio je "Simiću da kao novi aktivista probosanske politike, zajedno sa svojim mentorima na tom polju, u narednim mjesecima i godinama doživi potpuni neuspjeh, jer samo neuspjeh u oživljavanju probosanske ideje predstavlja uspjeh u očuvanju Republike Srpske, na način kako je to definisao Dejtonski sporazum".

"Na kraju, Vladi Simiću želimo puno zdravlja. Nakon ove transakcije novca mu sigurno neće faliti. I u ovom slučaju potvrdila se ona naša stara 'para vrti gdje burgija neće", navodi se u saopštenju bijeljinskog SNSD-a.

Nakon 20 godina članstva u SP-u, odbornik u Skupštini grada Bijeljina Vlado Simić potpisao je juče pristupnicu za SDS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana