СНСД Бијељина: политичка трговина Владе Симића

Срна
СНСД Бијељина: политичка трговина Владе Симића

Бијељина - Стварна позадина посљедњих поступака и изјава донедавног предсједника бијељинског Градског одбора СП-а Владе Симића је политичка трговина у којој је финансијски профитирао овај, дојучерашњи љути противник политике СДС-а, а сада његов велики заштитник, саопштено је из Градског одбора СНСД-а Бијељина.

"Самозвани борац за социјалну правду сјетио се социјалне правде након што је преко СП-а и коалиције са СНСД-ом на државни буџет запослио већину својих најоданијих и најмилијих", истиче се у саопштењу бијељинског СНСД-а.

У саопштењу се наглашава да је "у најмању руку лицемјерно да Владо Симић прича о социјалној правди и бризи за грађане Републике Српске".

"Желимо да скренемо пажњу овом самозваном борцу за социјалну правду да о СНСД-у престане да прича неистине, јер ћемо бити приморани да о њему причамо истину која му неће одговарати", поручују из СНСД-а Бијељина.

Градски одбор СНСД-а Бијељина пожелио је "Симићу да као нови активиста пробосанске политике, заједно са својим менторима на том пољу, у наредним мјесецима и годинама доживи потпуни неуспјех, јер само неуспјех у оживљавању пробосанске идеје представља успјех у очувању Републике Српске, на начин како је то дефинисао Дејтонски споразум".

"На крају, Влади Симићу желимо пуно здравља. Након ове трансакције новца му сигурно неће фалити. И у овом случају потврдила се она наша стара 'пара врти гдје бургија неће", наводи се у саопштењу бијељинског СНСД-а.

Након 20 година чланства у СП-у, одборник у Скупштини града Бијељина Владо Симић потписао је јуче приступницу за СДС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана