Расписан конкурс за размјену студената

Срна
Расписан конкурс за размјену студената

Бањалука - Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске расписало је јуче конкурс за суфинансирање међународне размјене студената и академског особља за академску 2018/19. годину.

Конкурс је расписан за одлазак редовних студената првог, другог и трећег циклуса студија са јавних високошколских установа из Српске ради студирања или обављања стручне студентске праксе у иностранству. Предвиђено је суфинансирање и одлазак академског особља у иностранство ради образовног или научноистраживачког, односно културно-умјетничког рада.

На конкурс се могу пријавити и студенти из иностранства ради студирања или праксе на јавним високошколским установама или научноистраживачким установама, односно културно-умјетничким установама у Српској, а предвиђено је и суфинансирање и долазак академског особља из иностранства  у РС.  Конкурс ће бити отворен до 2. маја и доступан је на порталу Владе РС, односно страници Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво. (Срна)+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана