Прво купање у зноју па у мору

Р. Ми.
Прво купање у зноју па у мору

Требиње - Високе температуре ваздуха, нерадни дан и сезона годишњих одмора јуче ујутро су направили километарске колоне на граничним прелазима према Црногорском и Дубровачком приморју.

На граничном прелазу Ситница у Црној Гори, на путу Требиње - Херцег Нови, из правца Херцег Новог формирана је колона до наплатне рампе за путарину, а огроман број аутомобила чекао је и на улаз у Црну Гору. Гужва је била и на путу Требиње - Дубровник, гдје су путници чекали прије рампе на прелазу Иваница у БиХ. Према ријечима возача, чекања на граничним прелазима су дужа од два сата.

- Кренуо сам у Херцег Нови који је од Требиња удаљен тридесетак километара. Чини ми се да се они који се желе освјежити у мору прво добро морају окупати у зноју - рекао је један Требињац.

У требињској канцеларији Граничне полиције БиХ наводе да се на прелазу Иваница дуже чека, јер су се границе спојиле, па се возила не могу пропуштати.

- На граничним прелазима Дољани, Неум један, Иваница и Бијача, на излазу из БиХ појачан је промет возила - саопштено је из Ауто-мото савеза РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана