Први сајам некретнина и инвестиција у Бањалуци

М. Ми.
Први сајам некретнина и инвестиција у Бањалуци

Бањалука - Први пут ће у Бањалуци бити одржан Међународни сајам некретнина и инвестиција - "Бањалука Инвест Реал Естате Еџпо 2017", а заказан је за период од 24. до 26. новембра ове године.

Организатор сајма Предраг Тешић рекао је да ће манифестација бити одржана у просторијама "Бањалучког велесајма".

- Сајам је замишљен као специјализовани и на њему ће учествовати компаније које се баве инвестирањем у изградњу стамбено-пословних објеката, банке, агенције за некретнине, пројектни бирои, порески савјетници који се баве прометом некретнина и представници других бранши који су укључени у процес улагања и трговину некретнинама. На сајму ће бити и представници институција које су надлежне за област инвестирања и градње објеката и локалних заједница који ће презентовати своје пројекте, пословне зоне и моделе јавно-приватног партнерства. С обзиром на то да постоји интересовање нашег становништва за куповину некретнина у земљама окружења у плану је да доведемо и инвеститоре из тих земаља да презентују своје пројекте у Бањалуци - рекао је Тешић.

Циљ одржавања сајма је да становништву и пословним субјектима буду презентоване могућности за куповину и улагање у некретнине, али и да помогне инвеститорима и локалним заједницама да презентују своје пројекте ширем аудиторијуму.

- Бањалука заслужује овакав сајам јер свакодневно расту градилишта и потражња за некретнинама. У плану је да сајам постане традиционалан и очекујемо подршку институција РС - казао је Тешић и додао да ће у склопу сајма бити одржано и више панел дискусија о темама из области градње и некретнина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана