Proljeće u znaku novih naslova na Open IPTV-ju

M:tel
Proljeće u znaku novih naslova na Open IPTV-ju

U petak, 29.04. u 23.05 časova na Radio-televiziji Republike Srpske ekskluzivno možete pogledati biografsku dramu „W." Olivera Stouna, koja prati privatni i poslovni život bivšeg amerikog predsjednika Džordža Buša.

Velike količine alkohola počeo je uživati 1966. godine na inicijaciji u bratstvo na univerzitetu Jejl. Nakon što se naizgled riješio problematičnog života, 1972. upisao je Harvard što je proslavio lumpovanjem  koje je kulminiralo sudarom u porodičnom autu. Nekoliko godina kasnije odlučuje da će se kandidovati za Kongres, a na slavljeničkom roštilju upoznaje buduću suprugu Lauru. 1986. objavljuje da je ponovno rođeni hrišćanin i odriče se alkohola zauvijek...

Kriminalističku dramu „Istinita priča", možete pogledati u subotu, 30. aprila 2016. godine u 20.00 časova na televizijskom kanalu HBO.

Kad Majkl Finkel (Džona Hil), diskreditovani novinar Njujork tajmsa, upozna optuženog ubicu Kristijana Longa (Džejms Franko) – koji je preuzeo Finkelov identitet – njegova istraga se pretvara u nezaboravnu igru mačke i miša. Zasnovana na istinitim događajima, Finkelova neumorna potraga za Longovom pravom pričom obuhvata ubistvo, ljubav, prevaru i iskupljenje...

Cjelodrevni program "Vaskrs u Srpskoj" možete pratiti u nedjelju, 1. maja od 09.00 časova na Radio-televiziji Republike Srpske. RTRS će ove godine svojim gledaocima ponuditi nešto drugačiju vaskršnju emisiju. Sa gostima će se razgovarati o vjeri, tradiciji, životu, a gosti će izvoditi i stare izvorne pjesme.

Sjajno dramsko ostvarenje "Raskršće" na programu je 2. maja 2016. godine u 20.00 časova na TV CINEMAX.  Judžin je nevjerovatno talentovan za klasičnu gitaru, ali mašta o tome da postane slavni bluz gitarista. Zato traži legendarnu izgubljenu pjesmu. Traži od legendarnog bluz muzičara Vilija Brauna da mu pomogne, ali Vili traži od njega da ga prvo izbavi iz staračkog zatvora i nauči šta je to bluz putujući prema mjestu njegovog porijekla: Delti Misisipija. Judžin i ne zna za Vilijev ugovor sa đavolom koji starac želi da poništi.

Do 4. maja 2016. godine, radnim danima u 22.55 časova na FOX TV-u možete pratiti posljednje epizode serije "Kriminalci u odijelima".

Riječje o seriji koja je dobila najviše pohvala kritike prošle jeseni, prati priču o veoma neobičnom partnerstvu između prevaranta i agenta Ef-Bi-Aja. Dajen Kerol se ponovo pojavljuje kao gošća serije. Ova uzbudljiva drama, koja je bila među najboljima na kablovskoj televiziji 2009. godine, započinje drugu sezonu s potpuno novim slučajevima, još više intriga i više prisnosti između dva muškarca. Met Bomer je u časopisu „Pipl" ocijenjen kao „najseksepilnija zvijezda u usponu" 2009. godine. Režiser Tim Metison (Zapadno krilo) pojavljuje se i kao gost serije u premijernoj epizodi.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana