Прољеће у знаку нових наслова на Open IPTV-ју

M:tel
Прољеће у знаку нових наслова на Open IPTV-ју

У петак, 29.04. у 23.05 часова на Радио-телевизији Републике Српске ексклузивно можете погледати биографску драму „W." Оливера Стоуна, која прати приватни и пословни живот бившег америког предсједника Џорџа Буша.

Велике количине алкохола почео је уживати 1966. године на иницијацији у братство на универзитету Јејл. Након што се наизглед ријешио проблематичног живота, 1972. уписао је Харвард што је прославио лумповањем  које је кулминирало сударом у породичном ауту. Неколико година касније одлучује да ће се кандидовати за Конгрес, а на слављеничком роштиљу упознаје будућу супругу Лауру. 1986. објављује да је поновно рођени хришћанин и одриче се алкохола заувијек...

Криминалистичку драму „Истинита прича", можете погледати у суботу, 30. априла 2016. године у 20.00 часова на телевизијском каналу HBO.

Кад Мајкл Финкел (Џона Хил), дискредитовани новинар Њујорк тајмса, упозна оптуженог убицу Кристијана Лонга (Џејмс Франко) – који је преузео Финкелов идентитет – његова истрага се претвара у незаборавну игру мачке и миша. Заснована на истинитим догађајима, Финкелова неуморна потрага за Лонговом правом причом обухвата убиство, љубав, превару и искупљење...

Цјелодревни програм "Васкрс у Српској" можете пратити у недјељу, 1. маја од 09.00 часова на Радио-телевизији Републике Српске. РТРС ће ове године својим гледаоцима понудити нешто другачију васкршњу емисију. Са гостима ће се разговарати о вјери, традицији, животу, а гости ће изводити и старе изворне пјесме.

Сјајно драмско остварење "Раскршће" на програму је 2. маја 2016. године у 20.00 часова на TV CINEMAX.  Јуџин је невјероватно талентован за класичну гитару, али машта о томе да постане славни блуз гитариста. Зато тражи легендарну изгубљену пјесму. Тражи од легендарног блуз музичара Вилија Брауна да му помогне, али Вили тражи од њега да га прво избави из старачког затвора и научи шта је то блуз путујући према мјесту његовог поријекла: Делти Мисисипија. Јуџин и не зна за Вилијев уговор са ђаволом који старац жели да поништи.

До 4. маја 2016. године, радним данима у 22.55 часова на FOX TV-у можете пратити посљедње епизоде серије "Криминалци у одијелима".

Ријечје о серији која је добила највише похвала критике прошле јесени, прати причу о веома необичном партнерству између преваранта и агента Еф-Би-Аја. Дајен Керол се поново појављује као гошћа серије. Ова узбудљива драма, која је била међу најбољима на кабловској телевизији 2009. године, започиње другу сезону с потпуно новим случајевима, још више интрига и више присности између два мушкарца. Мет Бомер је у часопису „Пипл" оцијењен као „најсексепилнија звијезда у успону" 2009. године. Режисер Тим Метисон (Западно крило) појављује се и као гост серије у премијерној епизоди.

За више информација о актуелној Open понуди и другим Open IPTV садржајима посјетите страницу open.mtel.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана