Procijenjena vrijednost nabavke za sanaciju studentskog doma u Banjaluci

Srna
Procijenjena vrijednost nabavke za sanaciju studentskog doma u Banjaluci

Banjaluka - Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske objavilo je danas na portalu javnih nabavki obavještenje o nabavci za sanaciju paviljona jedan sa restoranom i paviljona dva Studentskog centar "Nikola Tesla" u Banjaluci, za šta je procijenjena vrijednost nabavke 2.700.000 KM bez PDV-a.

Rok za dostavljanje ponuda je 27. februar, navode iz resornog ministarstva i podsjećaju da je 23. januara Vlada Republike Srpske usvojila informaciju o sanaciji Javne ustanove Studentski centar "Nikola Tesla" u Banjaluci.

"Zaključkom o izmjenama i dopuni Zaključka Vlade Republike Srpske, od 8. februara Ministarstvo prosvjete i kulture zaduženo je da obezbijedi sredstva za sanaciju paviljona jedan sa restoranom i paviljona dva Studentskog centra žNikola Teslaž, kao i da sprovede proceduru javne nabavke putem otvorenog postupka, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama", navodi se u saopštenju.

Objekti banjalučkog Studentskog centra "Nikola Tesla" pretrpjeli su velika oštećenja u olujnom nevremenu u decembru prošle godine.

Ministarstvo prosvjete i kulture, poštujući zakonom propisane procedure, preduzelo je sve potrebne mjere kako bi oštećenja što prije bila sanirana, te obezbijeđeni adekvatni uslovi za smještaj studenata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana