Примајте рачуне мејлом - брже је, лакше и одговорно према природи

M:tel
Примајте рачуне мејлом - брже је, лакше и одговорно према природи

„Рачун на мејл" је м:тел услуга којом штедите своје вријеме, имате сопствену електронску архиву рачуна, а у исто вријеме бринете о очувању животне средине.

Бити одговоран према природи значи бити одговоран према себи и будућности своје дјеце. Компанија м:тел је међу првима у БиХ понудила избор својим корисницима – доставу рачуна путем мејла, чиме се жели одговорно односити према природи, смањујући потрошњу папира, али и према својим корисницима. Поред тога, захтјеви модерног доба подразумијевају модерне услуге, а е-рачун је управо једна од њих.

„Рачун на мејл" активирајте веома једноставно, у једном од продајних мјеста м:тел-а или путем Мој м:тел портала, и ваши рачуни ће вам стизати онлине, путем електронске поште.  Предности ове услуге су максимална брзина добијања рачуна, у који ћете имати увид гдје год да се у том тренутку налазите; рачун увијек можете прегледати и на вријеме платити; све рачуне можете архивирати у компјутерске фолдере како би вам увијек били лако доступни.

Препоручујемо вам да овој услузи прикључите и додатну услугу „Мој рачун" која ће вам омогућити бесплатан испис одлазног саобраћаја за постпаид услуге фиксне и мобилне мреже (листинг). А, како бисте још више уштедјели своје драгоцјено вријеме и заборавили на чекање у редовима, препоручујемо вам да одаберете услугу трајног налога у вашој банци или апликацију m:pay.

За више информација посјетите интернет страницу www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

м:тел – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана