Prepoznata izuzetna ostvarenja u privredi Banjaluke

D. S.
Prepoznata izuzetna ostvarenja u privredi Banjaluke

Banjaluka - Gradska uprava Banjaluka, povodom obilježavanja Dana grada, "Banjalučkoj pivari" uručila je Plaketu za izuzetna ostvarenja u oblasti privrede i podršku kulturnim i sportskim događajima, zbog čega će ova godina i april u ovoj kompaniji ostati upamćeni kao izuzetno važni.

Generalni direktor "Banjalučke pivare" Nikolas Peni istakao je da je velika stvar naći se na spisku odabranih i nagrađenih od strane grada Banjaluka.

- Ovo je znak da smo već 144 godine na ispravnom putu na kojem, gradeći sebe, gradimo i poslovno okruženje grada, ali i doprinosimo razvoju kulture, umjetnosti, muzičkog stvaralaštva i sporta. I baš zbog toga nam je ova plaketa izuzetno važna - istakao je Peni.

Plaketa je "Banjalučkoj pivari" dodijeljena u subotu na svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana grada. To je, kako je navedeno u saopštenju ove kompanije, ujedno bila i prilika da predstavnici "Banjalučke pivare" sa ostalim dobitnicima razmijene iskustva i još jednom zajedno potvrde da je Banjaluka grad u kojem je lijepo živjeti, raditi i učestvovati u građenju zajednice.

- "Banjalučka pivara" nastaviće da razvija svoje prodajne i proizvodne kapacitete, ali i da ulaže u grad Banjaluku i cijelu RS i BiH, jer povjerenje koje svakodnevno dobijaju od svojih potrošača to zahtijeva od njih - navodi se u saopštenju.

Dodaju da su od svog osnivanja orijentisani na zadovoljavanje potreba svojih potrošača, a jedan od ciljeva jeste stvaranje povoljne poslovne klime za više od 250 radnika, kao i nekoliko stotina dobavljača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana