Представљен програм 10. викенд медија фестивала: Актуелне теме и 4.500 учесника стижу у Ровињ

М. Л.
Представљен програм 10. викенд медија фестивала: Актуелне теме и 4.500 учесника стижу у Ровињ

Ровињ - Будућност коју доносе наука, технологија, инжењерство и математика, психологија и дизајнирање искуства, те умјетност као будућност оглашавања, али и бројне друге теме чекају учеснике десетог "Викенд медија фестивала".

Јубиларно издање овог највећег регионалног фестивала комуникацијске индустрије биће одржано у Ровињу од 21. до 24. септембра у старој Творници дувана под покровитељством "Адрис групе".

- Десет година прошло је невјероватно брзо, а ми смо изузетно поносни што је "Викенд" постао мјесто на којем се уз актуелне теме и у атмосфери добре забаве традиционално спајају људи из комуникацијске индустрије цијеле регије. Десето издање "Викенда" подигли смо на ниво који приличи великом јубилеју, тако да ни ове године неће недостајати занимљивих панела, атрактивних предавача и попратног садржаја - рекао је директор фестивала Томо Рицов.

Водитељ корпоративних комуникација Предраг Грубић је у име главног спонзора "Адрис групе" казао да је концепт креативног доколичарења оно што привлачи хиљаде младих и креативних људи претпосљедњег септембарског викенда у Ровињ. Забавом која почиње већ у четвртак увече "Викенд" ће прославити десету годишњицу, а извођачи који ће забављати више од 4.500 учесника су изненађење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана