Предсједник Актива жена НДП-а Вукосава Софренић

Срна
Предсједник Актива жена НДП-а Вукосава Софренић

Шамац - У Шамцу је данас конституисан Актив жена НДП-а, а за предсједницу је изабрана Вукосава Софренић из Добоја. Захваливши се на указаном повјерењу, Софренићева је истакла да активне и вриједне жене могу много да допринесу јачању НДП-а.

Она је навела да ће наредни задатак Актива жена бити предузимање конкретних корака на јачању НДП-а по регијама и по изборним јединицама.


Софренићева је рекла да ће предсједник НДП-а Драган Чавић бити представљен као кандидат за премијера Републике Српске, што у великој мјери усмјерава и начин рада странке.

Замјеник предсједника НДП-а Крсто Јандрић изразио је задовољство јер је конституисан Актив жена, оцијенивши да су изабране чланице гаранција за будући квалитетан рад, не само Актива, него и НДП-а.

Он сматра да у овом моменту у Републици Српској не постоји квалитетнији и озбиљнији кандидат за функцију предсједника Владе Српске од Драгана Чавића.

"Овим желимо да скренемо пажању јавности на значај НДП-а", рекао је Јандрић и додао да је НДП на претходним изборима због "неких виших циљева" избјегао било какву кандидатуру и подржао кандидате из других странака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана