Potrebni hrana i sredstva za higijenu za porodicu Pajić iz Glamoča

Srna
Potrebni hrana i sredstva za higijenu za porodicu Pajić iz Glamoča

Banjaluka - Fondacija "Humana Srpska" iz Banjaluke uputila je poziv za pomoć za petočlanu porodicu Pajić iz Glamoča, kojoj su potrebni hrana i sredstva za higijenu za troje maloljetne djece.

Iz Fondacije navode da je Pajićima potrebna pomoć da bi lakše prehranili petogodišnju Nadu, sedmogodišnju Gabrijelu i desetogodišnjeg Ivana.


"Majka Lidija ističe da im je osim hrane i sredstava za higijenu potreban bicikl kako bi lakše stigli do škole, kabanice, čizme za zimu i kaputi", ističu u "Humanoj Srpskoj".

Pajići žive od sezonskog rada oca Ranka i skromne bašte koju obrađuje majka Lidija. Porodica nema svoju kuću, pa mjesečno, osim plaćanja režija, moraju platiti i zakup trošne kućice u kojoj žive.

Iz Fondacije napominju da je zbog predstojeće zime sve manje prilike da otac porodice zaradi kao sezonski radnik.

Zainteresovani mogu donirati materijalne donacije u vidu prehrambenih proizvoda, sredstava za higijenu, igračaka i školskog pribora u prostorije Fondacije "Humana Srpska" u Banjaluci, a novčane donacije na žiro račun Fondacije "Humana Srpska" u NLB banci 5620998136875370 uz naznaku za porodicu Pajić.

Više informacija može se dobiti direktno u Fondaciji "Humana Srpska" na zvaničnoj internet stranici njnjnj.humanasrpska.org, putem elektronske pošte infoŽhumanasrpska.org ili putem telefona na broj 066/477-375.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana