Потребни храна и средства за хигијену за породицу Пајић из Гламоча

Срна
Потребни храна и средства за хигијену за породицу Пајић из Гламоча

Бањалука - Фондација "Хумана Српска" из Бањалуке упутила је позив за помоћ за петочлану породицу Пајић из Гламоча, којој су потребни храна и средства за хигијену за троје малољетне дјеце.

Из Фондације наводе да је Пајићима потребна помоћ да би лакше прехранили петогодишњу Наду, седмогодишњу Габријелу и десетогодишњег Ивана.


"Мајка Лидија истиче да им је осим хране и средстава за хигијену потребан бицикл како би лакше стигли до школе, кабанице, чизме за зиму и капути", истичу у "Хуманој Српској".

Пајићи живе од сезонског рада оца Ранка и скромне баште коју обрађује мајка Лидија. Породица нема своју кућу, па мјесечно, осим плаћања режија, морају платити и закуп трошне кућице у којој живе.

Из Фондације напомињу да је због предстојеће зиме све мање прилике да отац породице заради као сезонски радник.

Заинтересовани могу донирати материјалне донације у виду прехрамбених производа, средстава за хигијену, играчака и школског прибора у просторије Фондације "Хумана Српска" у Бањалуци, а новчане донације на жиро рачун Фондације "Хумана Српска" у НЛБ банци 5620998136875370 уз назнаку за породицу Пајић.

Више информација може се добити директно у Фондацији "Хумана Српска" на званичној интернет страници њњњ.хуманасрпска.орг, путем електронске поште инфоЖхуманасрпска.орг или путем телефона на број 066/477-375.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана