Почиње потрага за радницима на крузерима

Д. С.
Почиње потрага за радницима на крузерима

Бањалука - Незапослени из БиХ који желе да путују и при томе остваре солидну зараду имају прилику да конкуришу за рад на крузерима компанија "Викинг" путем агенције "Коузен".

Запослени у овој компанији одржаће 14. децембра у Сарајеву презентацију рада на крузерима, а заинтересовани кандидати ће имати прилику да се информишу о питању услова, плате, начина пријаве, те уопште начина живота у овим путујућим хотелима.

- Ако говорите енглески језик, имате између 21 и 35 година и желите да градите инострану каријеру, ово је прилика за вас. Све што је потребно јесте пријава са CV-ијем на енглеском језику у којој је детаљно описано радно искуство кандидата - кажу у агенцији "Коузен".

Додали су да се све више младих људи одлучује да се запосли на овој компанији, која расте невјероватном брзином.

- БиХ је постала озбиљна дестинација круз компанија за проналажење кандидата за рад у угоститељству. То доказују велике компаније које све чешће организују интервјуе у БиХ - истакли су у агенцији.

Њихови крузери, кажу, плове сјеверном Европом, Скандинавијом, Балтиком, Медитераном, Јадраном, Сјеверном Америком и Карибима, а најновији брод који је испловио у октобру ове године плови око свијета и обићи ће пет континената.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана