Пијани посланик дијелио батине

Ведрана Кулага
Пијани посланик дијелио батине

Вишеград - Народни посланик и истакнути члан СДС-а Мирослав Којић, према тврдњама његових суграђана, попио је током прославе Васкрса чашицу више па је вербално и физички малтретирао свог сина и суграђане, а на крају крвав дочекао јутро.

Којић је прославио Васкрс са неколико чашица више послије чега је, како наводе портали у РС, дошао у вишеградски клуб "Бамбола" гдје је затекао сина Ђорђа са којим се послије свађе сукобио испред клуба. Из туче је старији Којић извукао дебљи крај, а затим наставио да провоцира све редом. Физички је напао момка по надимку Пецо, а када се у близини појавио Марко Савић, који је кренуо по аутомобил, и он се нашао на мети Којића.

- Све се десило у понедјељак ујутру око четири часа. Примијетио сам да се на паркингу расправља неколико људи, а када сам пришао ближе, видио сам да је један од њих народни посланик Којић. У тренутку када сам пролазио поред њих, почела је туча - рекао је Савић.

Којић је, како тврди Савић, убрзо напао и њега.

- Почео је да псује и галами. Покушао је да ме удари, али сам избјегао ударац. Лице му је било крваво. Псовао ми је мајку СНСД-овску, али су особе које су биле са њим успјеле да га смире, а ја сам сјео у аутомобил и отишао. Чуо сам да се Којић прије тога сукобио и са сином Ђорђем - рекао је Савић који је потпредсједник Младих СНСД-а у Вишеграду.

 

Опширније прочитајте у штампаном или електронском издању "Гласа Српске"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана