PU Banjaluka: Utvrđujemo identitet policajca koji je šutirao građanku

Glas Srpske
PU Banjaluka: Utvrđujemo identitet policajca koji je šutirao građanku

BANjALUKA - Policijska Uprava banjaluka saopštila je da se radi na utvrđivanju identiteta policajca koji je nogom šutirao tokom dešavanja na Trgu Krajine u utorak.

Iz Policijske uprave Banjaluka reagovali su na autorski tekst poslanika u NS RS Nebojše Vukanovića koji je objavio u “Oslobođenju”, a u kojem on tvrdi da je policajac sa snimka načelnik Sektora policije Radenko Stakić.

“Na osnovu analize videozapisa, utvrđeno je da se na videosnimku ne nalazi Radenko Stakić, koji se u datom trenutku nalazio u službenim prostorijama Policijske uprave Banja Luka, o čemu može posvjedočiti više lica koji su se sa njim tamo susrela, kao i snimci video nadzora u PU. Rad na identifikovanju policijskog službenika sa spornog snimka na koji se Vukanović poziva je u toku, a nakon identifikovanja o svemu će biti informisana Služba za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu, Jedinica za profesionalne standarde, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana