Осам милиона разлога за срећу

Бранкица Смиљанић
Осам милиона разлога за срећу

Бањалука - Интересовање грађана Републике Српске за уплату лота расте из кола у коло, јер је износ лото "седмице" достигао вртоглавих осам милиона марака.

Свакодневно се на уплатним мјестима "Лутрије Републике Српске" стварају велики редови за уплату срећних бројева, јер лото премија вишемилионског износа никога не оставља равнодушним.

 - Главна премија није извучена од јануара, када је "седмица" од 600.000 КМ отишла срећном добитнику у београдску општину Раковица. Срећа би се могла осмијехнути и потенцијалним добитницима опционих игара "Лото плус", гдје главна премија износи око 1.080.000 КМ, док у игри "Џокер" тренутно износи око 460.000 марака. "Лото плус" је у 2018. години извучен два пута и то оба пута у Београду, док је први "Џокер" добитак у мају ове године од 450.000 КМ отишао у руке срећном добитнику из Бањалуке - казали су из "Лутрије Републике Српске".

Истакли су да интересовање играча посебно расте и током уплате специјалних кола лота, гдје играчи, поред главних премија могу да освоје и "екстра шансу", аутомобил БМЊ Х4, односно новчани износ од око 120.000 КМ за добитнике на територији Републике Српске.

- "Екстра шанса" је током 2018. године већ два пута отишла у Републику Српску и то у септембру играчу из Котор Вароша, док се добитник "екстра шансе" из мајског специјалног кола из Бањалуке није јавио да преузме освојени добитак. Прилику да освоје аутомобил, односно новчани добитак, играчи имају и 26. октобра, када је извлачење 86. специјалног кола, што би био трећи добитак "екстра шансе" у Републици Српској - саопштили су из "Лутрије".

Додају да велико интересовање играча влада и за остале лутријске игре, гдје су атрактивне главне премије, као на примјер за "ТВ бинго", која износи око 360.000 КМ, а ту су и добро познате инстант срећке, које су посебно интересантне играчима због вриједних новчаних добитака.

Из "Лутрије Републике Српске" најављују и једну нову инстант срећку, која ће посебно заинтересовати све играче због атрактивних добитака по цијени од 0,50 КМ. +++

"Седмица"

Поред свих награда које нуди "Лутрија Републике Српске" инстант срећка "седмица" је посебно драга играчима који воле да "огребу".

- Инстант срећка "седмица" има примамљиве добитке поред новчаних, тако да сви играчи имају прилику да "огребу" и неки од вриједних аутомобила - један "ауди А3", као и шест аутомобила "пежо 208", а нова серија ове инстант срећке ускоро ће бити у продаји - најавили су из "Лутрије".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана