Општине и људи великог срца

M:tel
Општине и људи великог срца

Још нешто више од мјесец дана је остало до краја велике акције компаније m:tel, „Добро дјело". Током године, грађани Босне и Херцеговине су пријављивали своја добра дјела, те на тај начин, сваким лијепим гестом, указаном помоћи или показаном љубави, приближавали су своју општину награди – дјечијем игралишту.

Општина са највише учињених, али и пријављених дјела, добиће од компаније m:tel награду која ће највише обрадовати најмлађе. Одлука о томе још није коначна будући да неколико општина има приближно исти број пријављених дјела, стога ће до самог завршетка акције резултат бити неизвјестан.

„Добро дјело" је пројекат који је осмишљен тако да умножава доброту, гради позитивну атмосферу и подстиче људе да чине добро. До краја године на интернет страници www.dobrodjelo.com можете уписати сва добра дјела која сте учинили или видјели да их неко чини за друге. Несебично поклањање љубави и времена другима, свака помоћ, сваки, па и најмањи поклон или борба за праве вриједности - сва добра дјела су једнако вриједна и све их можете пријавити на званичну web страницу доброте.

У Мостару један учитељ сваки дан одлази у продавницу умјесто својих ђака, јер је потребно прећи веома прометну улицу. Учитељ Славко из основне школе „Илија Јаковљевић" постао је познат због свог односа према ђацима. Уколико одлучите да потражите више информација о њему, пронаћи ћете чак и саставе на интернету о овом учитељу, попут симпатичног састава ученика Иве Планинића, који је о свом учитељу написао сљедеће: „Учитељ Славко је наш велики пријатељ. То је најбољи учитељ на свијету и сретан сам што је баш мој."

Лијепе приче у компанију m:tel стижу са свих страна, колеге које вам направе кафу, јер сте ви у гужви, комшије које су вам помогле да унесете намјештај или дјевојчица Анастасија из Бањалуке која је ошишала своју дугу косу и донирала је за прављење перика за дјецу са малигним обољењима. Добра дјеца, добри људи и добра дјела су свуда око нас. Причајте о њима и дијелите их, покажите да у вашем граду, општини живе хумани људи који су спремни да чине добра дјела, а на крају године сви заједно будите поносни, јер ће управо захваљујући вама компанија м:тел поклонити дјечије игралиште онима који су у току године били најбољи.

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана