Operacija u Italijijedini spas za dječaka Nikolu Markovića iz Kosovske Mitrovice

M. L.
Operacija u Italijijedini spas za dječaka Nikolu Markovića iz Kosovske Mitrovice

Banjaluka - Trogodišnjem Nikoli Markoviću iz Kosovske Mitrovice koji boluje od tumora hitno je potrebno 120.000 evra za liječenje u Italiji.

Dječak boluje od tumorske maligne mase, iznad lijeve nadbubrežne žlijezde, a metastaze su prisutne na karlici i lobanji. Nikolini roditelji Jelena i Ljubiša kažu da je njihov sin u protekla dva mjeseca imao šest hemoterapija.

- Jedini spas za našeg sina je odlazak u Đenovu za šta nam treba mnogo novca. Molimo sve ljude dobre volje da pomognu svoj deci, pa i našem Nikoli - naveli su roditelji u pismu upućenom na adresu Odbora za pomoć Srbima Kosova i Metohije u Banjaluci.

Predsjednik odbora Milorad Arlov pozvao je sve ljude u RS da zajedničkim snagama spasu Nikolu - jedino dijete Jelene i Ljubiše Marković.

Novac za liječenje moguće je uplatiti na broj žiro računa u RS: Odbor za pomoć Srbima KiM: 555-10000186096-12 sa naznakom pomoć za liječenje Nikole Markovića. Novac za pomoć u Srbiji može se uplatiti na račun Komercijalne banke 205-9011006110961-61 na ime Nikola Marković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana