Олимпијска љепотица у новом руху након 30 година

Срна
Олимпијска љепотица у новом руху након 30 година

Источно Сарајево - Припреме за предстојећу зимску сезону на Јахорини увелико трају, а у ову планинску љепотицу, која се сада налази на круцијалној прекретници, улаже се први пут послије чувених Олимпијских игара.

Рекао је то директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић и додао да је убрзана изградња гондоле жичаре, а у плану су и бројна културна дешавања.

- Осим тога угостили смо делегацију са Златибора и представили им радове на уређењу ски-центра Јахорина - рекао је Љевнаић.

Додао је да су гости обишли радове на систему за вјештачко осњежавање, језеро које граде на врху Јахорине и стазе које уређују за предстојећу зимску сезону. Уприличен је, казао  је, и обилазак ски-центра Равна планина, гдје су отпочели радови на изградњи гондоле жичаре. Завршени су стубови у првој фази за ту жичару надомак Пала дужине 1.350 метара, а кабине се очекују до почетка зимске туристичке сезоне.

Он је госте позвао да им се придруже у, како каже, више него забавној и обећавајућој предстојећој зимској сезони на Јахорини, када ће организовати бројне догађаје и концерте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана