Одузели куће, стан, рачунаре и штампаче

М. Ми.
Одузели куће, стан, рачунаре и штампаче

Бањалука - Двије куће вриједне скоро пола милиона марака, стан од 145.000 марака и два аутомобила највреднија је трајно одузета имовина у Српској у овој години.

Агенција за управљање одузетом имовином РС само у овој години трајно је одузела имовину вриједну 664.786 марака.

Када се погледа структура те имовине, највећу вриједност имају двије куће, и то 479.863 марке. О овим вриједним некретнинама још није донесена одлука о располагању.

Такође, трајно је одузет и један стан чија је процијењена вриједност 145.453 марке и о којем још није донесена одлука о располагању. Иста судбина затекла је и два аутомобила која су вриједна 22.000 марака, од којих је један уступљен Министарству унутрашњих послова РС, а за други још није донесена одлука о располагању.

На сајту Агенције за управљање одузетом имовином наведено је да се међу одузетом имовином налази и паркинг мјесто вриједно 13.738 марака, те кућиште рачунара чија је вриједност процијењена на 1.745 марака.

- Вриједност остале имовине, међу којом су фискална каса, три лаптопа и шест штампача мања је од 1.000 марака. Такође, одузето је и 40 марака, које су уплаћене на рачун јавних прихода РС - наведено је на сајту Агенције за управљање одузетом имовином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана