Одржана смотра полиције у КПЗ Бањалука

Агенције
Одржана смотра полиције у КПЗ Бањалука

У Казнено поправном заводу Бањалука одржана је редовна смотра полиције, опреме и наоружања, гдје је руководство КПЗ сагледало стање, спремност и готовост припадника службе обезбјеђења.

Директор Казнено поправног завода Бањалука Горан Селак истакао је да се ради о редовним активностима провјере стања у овој установи те да је у протеклој години полиција КПЗ на све задатке одговорила професионално и одговорно.

-       Служба обезбјеђења је стуб безбједности у Казнено поправном заводу Бањалука. У наредном периоду планирали смо одржавање вјежби, али и активности на едукацији и усавршавању запослених. Припадници службе обезбјеђења обављају свој посао професионално а вриједи истаћи и да у последњих годину дана није било случајева злоупотребе погодности од стране затвореника, у смислу бјекства – рекао је Селак.

Он је додао да је у раду Казено поправног завода Бањалука веома значајна сарадња са локалним и републичким институцијама, те да посебно добра сарадња постоји са Министарством унутрашњих послова и Судском полицијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана