Одржана сједница Градског одбора Бањалука

ATV
Одржана сједница Градског одбора Бањалука

У Бањалуци је одржана сједница Градског одбора Социјалистичке партије. Бањалучки Социјалисти разматрали су извјештаје о редовним активностима, као и актуелне теме и пројекте.

Оцијењено је да су успјешно реализоване активности између двије сједнице, као и да постоји евидентан напредак у раду Градског одбора у претходном периоду. У Градском одбору Социјалистичке партије истакли су да у задовољни до сада урађеним на нивоу града, те поздравили велики број реализованих пројеката у граду, као и оних који су још у фази реализације.

Закључено је и да је потребно интензивирати рад основаних савјета Градског одбора по свим областима, као и да је неопходно позвати надлежне институције да обаве детаљна испитивања воде и земљишта на свим критичним тачкама у граду Бањалуци.

Сједници је присуствовала и министар породице омладине и спорта у Влади Републике Српске, Соња Давидовић, која је информисала Градски одбор о досадашњим и предстојећим активностима за доношење новог Закона о спорту, а поздрављена је и најава да ће у вртићима у Бнајалуци доћи до повећања капацитета.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана