Одгођена сахрана Давида Драгичевића

nezavisne.com
Одгођена сахрана Давида Драгичевића

Бањалука - Сахрана Бањалучанина Давида Драгичевића, чије је тијело у суботу пронађено у кориту ријеке Врбас, одгођена је док се не заврши нова обдукција.

Драгичевић је требало да буде сахрањен данас.

Прва обдукција утврдила је да је Драгичевић пао у ријеку Црквену и утопио се, а предсједник Републике Српске Милорад Додик затражио је од министра унутрашњих послова Драгана Лукача да се изврши додатна експертиза о околностима под којима је дошло до смрти младића.

Након састанка са Давором Драгичевићем, оцем покојног Давида Драгичевића (21), рекао је да ће над тијелом тог младића још једном бити извршена обдукција прије сахране.

"Наложена је додатна истрага и експертиза, и у случај ће ући нови тимови, нови људи да још једном све прегледају и да са становишта чињеница обавијесте породицу", рекао је Додик.

Подсјетимо, Драгичевић је од куће отишао 17. марта око 19 часова, а посљедњи пут је виђен у недјељу око 3.30 када је изашао из једног ноћног клуба у Бањалуци, након чега му се губи сваки траг.

У потрагу за младићем, осим полиције, укључили су се и бројни грађани који су се надали да ће Давида пронаћи живог и здравог. Његово тијело пронађено је 24. марта  на ушћу рјечице Црквене у Врбас у близини тврђаве Кастел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана