Облачно и хладно и наредних дана

Агенције
Облачно и хладно и наредних дана

Бањалука - Јутрос је у Херцеговини ведро, а у осталим дијеловима БиХ претежно облачно. Понегдје на истоку и сјевероистоку пада слаб снијег.

Температуре зрака у 7 сати (°Ц): Бјелашница -14; Иван Седло, Ливно -7; Соколац -6; Бихаћ -5; Бугојно, Сарајево -4; Сански Мост -3; Бања Лука, Градачац, Широки Бријег, Сребреница, Тузла -2; Бијељина -1; Брчко, Требиње 0; Мостар 2; Неум 3.

Данас ће у Херцеговини преовладавати ведро. У Босни претежно облачно, уз постепено разведравање током дана. Вјетар у Босни слаб промјенљивог смјера, а у Херцеговини слаба бура. Максималне дневне од -3 до 3, на југу од 4 до 9 °Ц.

Понедјељак

Облачно вријеме са слабим снијегом. На југу Херцеговине очекује се слаба киша. Вјетар у Босни слаб сјеверн и сјевероисточни, а у Херцеговини умјерена бура. Јутарње температуре од -6 до -1, на југу од 1 до 6, а дневне од -3 до 3, на југу од 3 до 8 °Ц.

Уторак

Прије попдне претежно облачно вријеме, повремено слаб снијег је могућ у централним и источним подручјима Босне. Послије подне без падавине и постепено разведравање у Посавини, Крајини и Херцеговини. Јутарње температуре од -8 до -3, а на планинским подручјима до -12, на југу од 0 до 5, а дневне од -2 до 2, на југу од 4 до 9 °Ц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана