Novinari „Nezavisnih“ i „Glasa“ najbrže pivopije

M. V.
Novinari „Nezavisnih“ i „Glasa“ najbrže pivopije

Banjaluka - Novinari „Nezavisnih“ pobjednici su takmičenja u brzom ispijanju „nektar“ piva, koje je tradicionalno organizovala „Banjalučka pivara“, dok ih u stopu prate kolege iz „Glasa Srpske“.

Takmičarski duh, dobro raspoloženje, ali i brzinu koja ih odlikuje sada i u ovoj vještini predstavnici medija pokazali su u petak uveče u pivnici „Zlatna krigla“.

Šampion u muškoj konkurenciji je novinar „Nezavisnih“ Dejan Tovilović, koji je popio pivo za manje od devet sekundi. Drugo mjesto pripalo je novinaru „Glasa Srpske“ Darku Pašagiću, koga je sekund dijelio od titule „Nektar šampiona“. Treće mjesto je takođe pripalo novinaru „Glasa“ Milošu Vasiljeviću.

Među damama „Nektar šampionka“ bila je Bojana Petković iz „Nezavisnih“, dok su fotoreporterka Jelena Đurđević i novinarka Minja Šuković osvojile drugo, odnosno treće mjesto. Ovo je sedmi put da „Banjalučka pivara“ organizuje takmičenje za najbrže pivopije.

- Takmičenje u brzom ispijanju piva za naše prijatelje u medijima tradicionalno organizujemo u sklopu takmičenja „Nektar šampioni“. Ovo je poseban događaj za nas i način da našim prijateljima u medijima priredimo nezaboravnu šampionsku zabavu uz „nektar“ pivo - navela je PR menadžer „Banjalučke pivare“ Milka Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana