Novi konkursi za direktore

M. Mi.
Novi konkursi za direktore

Banjaluka - Konkurs za izbor direktora Aerodroma RS koji je raspisan u oktobru prošle godine je poništen, jer u roku od dva mjeseca od dana objavljivanja konkursa nije imenovan prvi čovjek ovog preduzeća, rekao je vršilac dužnosti direktora ARS Davorin Mihić.

On je naglasio da je Nadzorni odbor ovog preduzeća prošle sedmice donio odluku o ponovnom raspisivanju konkursa.

- Jedan od kandidata za direktora koji se prijavio za prethodni konkurs bio je protiv ove odluke, ali Nadzorni odbor mora da raspiše novi konkurs, kako ne bi bilo nikakvih nepravilnosti - rekao je Mihić i dodao da će se svakako prijaviti na ponovni konkurs.

I Agencija za državnu upravu RS raspisala je novi konkurs za izbor i imenovanje direktora Republičke uprave za igre na sreću.

Konkurs koji je raspisan krajem prošle godine za direktora RUIS-a je poništen, jer u roku od dva mjeseca nije imenovan direktor. Vlada RS je krajem januara imenovala Mladena Simića za vršioca dužnosti direktora.

Vlada RS imenovala je Željka Karana za vršioca dužnosti direktora Zavoda za sudsku medicinu na period od dva mjeseca. Karanu je istekao mandat koji je obavljao kao direktor ovog zavoda, a Vlada RS raspisala je konkurs za izbor i imenovanje direktora Zavoda.

Vlada je razriješila dužnosti direktora Zavoda za transfuzijsku medicinu RS Gordanu Guzijan i imenovala je za v. d. na period od dva mjeseca.

Vlada RS imenovala je Nadu Jovanović za direktora Turističke organizacije RS.

UO Fonda PIO

Vlada RS je donijela odluku o raspisivanju konkursa za izbor i imenovanje članova Upravnog odbora Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje RS.

- Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana raspisivanja konkursa - objavljeno je u "Službenom glasniku RS".

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana