Нови ексклузивни наслови на Open IPTV-ју

M:tel
Нови ексклузивни наслови на Open IPTV-ју

Крај новембра и почетак децембра на ваше ТВ екране доноси одличне наслове.

Посљедње недјеље новембра у 20.05 часова на телевизијском каналу  HBO стиже и посљедњи дио саге о хобитима, номинован за Оскара "Хобит: Битка пет армија". И овога пута режију потписује чувени Питер Џексон, док главне улоге тумаче: Мартин Фримен, Иан Мекелен, Орландо Блум…                   

Телевизијски канал CINEMAX истог дана, у недјељу 29. новембра 2015. године, у термину од 20.00 часова,  приказује у оквиру серијала Свјетске кинематографије,  драмско остварење "Видимо се у Венецији". Филм је режирао Еди Терстал, а прати музичко и психолошко путовање рутом Оријент Експреса, од Венеције до Истанбула. Током овог путовања, упознају се отац и кћерка, након што су дуго били раздвојени...

На каналу Натионал Геограпхиц не пропустите премијеру "Потрага за златом", која је на програму у понедељак, 30. новембра у 20.55 часова.

Злато је драгоцјени метал који већ вијековима заводи читав свијет. Свјетлуцање за којим жудимо привлачно је и дан-данас. Нагонећи на истраживања и авантуре, злато је одвајкада будило различита осјећања, од заноса до неутољиве похлепе. У овом двочасовном специјалу откријте зашто су и шпански освајачи и афрички краљеви на исти начин кретали у немилосрдну потрагу за златом.

У сриједу, 2. децембра 2015. године у термину од 20.15 часова, на каналу TV CINEMAX погледајте биографску драму "Неруда". Године 1948, Пабло Неруда ризикује свој живот супротстављајући се корумпираном предсједнику Чилеа који му одузима мјесто у Сенату и наређује његово хапшење. Неруда је приморан да мијења мјесто боравка и коначно побјегне у Аргентину. Режију потписује Мануел Басоалто, а у главним улогама су Хозе Секал, Макс Корвалан, Ерто Пантоха и други.

За више информација о актуелној Open понуди и другим Open IPTV садржајима посјетите страницу open.mtel.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана