Новац прикупљен за Милану Гајић спискан на фешту

Агенције
Новац прикупљен за Милану Гајић спискан на фешту

Бањалука - Удружење "Буди ДРУГачији" саопштило је у петак да је Мирко Мајкић лажни хуманитарац, који никада није уплатио новац прикупљен лани на хуманитарном концерту за Милану Гајић, док он објашњава да је био принуђен да тим новцем плати фешту организовану послије хуманитарног концерта.

Истичу да је Мајкић самоиницијативно кренуо на ходочашће с циљем прикупљања помоћи за Милану Гајић. По повратку је организовао хуманитарни концерт фолклора, на којем су грађани давали прилоге за Милану, али да чланови удружења нису присуствовали отварању кутија, те да је накнадно саопштено да је прикупљено 1.300 КМ.

- Ових дана Мирко је кренуо на ходочашће за нашег суграђанина Мирослава Мирнића. Не бисмо жељели да још једна породица буде преварена. Људи који су већ имали негативна искуства с њим упозоравали су нас да се ради о лажном хуманитарцу, али нисмо могли да повјерујемо у то - саопштили су из Удружења "Буди ДРУГачији".

Мајкић је потврдио да новац није уплаћен породици Гајић, а разлог је фешта на којој је након концерта угошћено 220 људи у ресторану касарне "Козара".

- Драшко Станивуковић обећао је да ће сносити трошкове феште, али није испоштовао све, већ је умјесто 1.000 КМ, послао 400 КМ по члановима удружења - рекао је Мајкић.

Станивуковић каже да је првобитно новац понуђен Мајкићу, али да су му понудили и спонзоре за храну и пиће, на шта он није пристао.

Миланина мајка Сњежана Гајић је потресена због свега што се десило и тврди да им није пријатно због цијеле ситуације.

- Тачно је да нисмо добили ни марку од те акције, а ево прошла је година иако су се тамо продавале и књиге. Шта се ту десило не знам, дјеца су хтјела да то објаве у медије, ја сам их помало спутавала, неугодно је - рекла је Гајићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана