Наредних дана облачно с кишом

Агенције
Наредних дана облачно с кишом

Сарајево - У Босни и Херцеговини у понедјељак ће бити претежно облачно вријеме.

Према крају дана киша се очекује у западним подручјима, а у ноћи са понедјељка на уторак у цијелој БиХ. У вишим подручјима са сусњежицом и снијегом. Јутарња температура од -3 до 5, на југу до 9, а највиша дневна од 8 до 15 степени.

У БиХ у уторак ће бити облачно вријеме с кишом, а на планинама са сусњежицом и снијегом. Послијеподне, у подручјима изнад 800 м, очекује се сусњежица и снијег. Јутарња температура од 3 до 10, на југу до 10, а највиша дневна од 3 до 10, на југу до 15 степени.

У БиХ у сриједу ће бити претежно облачно вријеме с кишом, а у подручјима изнад 700 м са снијегом. Више падавина послијеподне и у вечерњим сатима. У ноћи са сриједе на четвртак, у нижим подручјима очекује се сусуњежица и снијег. Јутарња температура од 0 до 5, на југу до 10, а највиша дневна од 3 до 10, на југу до 14 степени.

У четвртак у Херцеговини ће бити облачно вријеме с кишом, а у Босни са сусњежицом и снијегом. Интензивније падавине очекују се на југу и југоистоку земље. Јутарња температура од -4 до 3, на југу до 9, а највиша дневна од -3 до 4, на југу до 12 степени, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана