Наредних дана облачно и хладно

Срна
Наредних дана облачно и хладно

Бањалука - У Републици Српској наредних дана биће облачно и хладно, са слабом кишом и снијегом мјестимично, речено је Срни у Републичком хидрометеоролошком заводу.

У Српској ће сутра бити облачно и хладно, са слабом кишом и снијегом на планинама, док се дјелимично разведравање очекује крајем дана на југу Херцеговине.


"Највиша дневна температура ваздуха износиће од четири до девет степени Целзијусових, а на југу око 13 степени", рекао је дежурни метеоролог Драшко Рудан.

У петак, 17. новембра, биће облачно, тмурно и претежно суво, док ће врло слаба киша падати понегдје на западу и истоку Републике.

Највиша температура ваздуха биће од пет до 11 степени Целзијусових.

У суботу, 18. новембра, очекује се облачно и свјеже вријеме, уз слабу кишу на сјеверу, док ће у осталим предјелима бити претежно суво.

Увече и у ноћи очекује се киша у већини крајева, а на планинама понегдје и слаб снијег. Највиша дневна температура ваздуха биће од пет до девет степени Целзијусових, на југу до 13 степени.

У недјељу, 19. новембра, током дана ће се задржати претежно облачно вријеме, мјестимично са кишом и понегдје слабим снијегом на планинама.

Највиша температура ваздуха износиће од два до максималних седам степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана