Наредне седмице у БиХ температуре до 37 степени

Агенције
Наредне седмице у БиХ температуре до 37 степени

Наредне седмице у БиХ се прогнозира веома топло вријеме, са краћим периодима облачности, а температуре ће се попети до 37. подиока.

У понедјељак у Босни и Херцеговини очекује се претежно сунчано вријеме. Вјетар слаб до умјерене јачине западног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 15 и 20, а највиша дневна температура углавном између 30 и 35 степени.

У уторак у Босни и Херцеговини ће преовладавати сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. У послијеподневним и вечерњим сатима могући су пљускови и грмљавина у западним, сјеверним и централним дијеловима Босне. Вјетар слаб до умјерене јачине западног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 15 и 20, а највиша дневна температура углавном између 30 и 35 степени, прогноза је Федералног хидрометеоролошког завода Босне и Херцеговине (ФХМЗБиХ).

У сриједу, у Босни и Херцеговини ће преовладавати претежно сунчано вријеме. Вјетар слаб јужног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 15 и 20, а највиша дневна температура између 30 и 36 степени.

У четвртак у Босни и Херцеговини очекује се претежно сунчано вријеме. Вјетар слаб до умјерене јачине јужног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 15 и 20, а највиша дневна температура ваздуха између 31 и 37 степени Целзијуса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана